Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Värmeslag eller chokladbegärets dyningar

Förbannade värk som inte vill
ge sig.
Huvudet går i tusen bitar.

Denna dikt hör väl inte hit
men ville bara ha lite empati
för stunden.

Måste avstå från livets goda ,
chokladen och den starka osten.
Säger att det är värmeslaget
vi fått som gav mig denna värk.

Svart kaffe med socker gör
att det släpper lite.
Sedan en kall trasa på pannan.
Vilar och vilar . .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-07-03 08:24



Bookmark and Share


  prinscess VIP
migrän är jobbigt
2015-07-08

  Lindha W Gustavsson
Hoppas du mår bättre i dag goa du, kram!
2015-07-05

  ResenärGenomLivet VIP
AJAJAJ...hoppas på snar bättring...
2015-07-04

  Marita Ohlquist VIP
Här kommer empati i massor!
2015-07-03

  Per "Läsaren" Sörqvist
Krya på dig!
2015-07-03

  louisegirl
Fy va jobbigt, migrän är hemskt
Hoppas den ger sig snart <3
2015-07-03

    ej medlem längre
Usch så jobbigt! Hoppas det lindrar snart!
Kram!
2015-07-03
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP