Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad händer?

vad hände just då
när kroppen bleknade och föll
trollbunden som jag var av ditt ansiktsspel
trots dunket av kastrullerna som du använde för att smälla av mig
i köket denna ljuvliga morgon
när vi som vanligt grälade på ett sätt som aldrig blev rätt
du var mitt varenda förtvivlans svar
lika förvirrande

var det i strålar av blod
du skar genom mitt svall
när vi slutade att tänka
och vända klacken till

när vi föll ner i en sommarpuss
av varma tårar
kärleksängarna vid dina korslagda armar
doftandes förbi våra korsade tankar

dog jag där?
i sältan av denna äng
drogs jag ner där?
i fukten av din öppna säng




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-04 15:37



Bookmark and Share


  Trädskugga
Stark dikt om livets inkonsekvenser och självmotsägelser!
2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP