Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kommer snart


Det jag minns är det vackraste jag någonsin haft

där stod du och bad mig att komma ihåg
någonting du aldrig sa
du trodde på en känslolös kärleksvåg
jag hellre lät va
ett litet fel räcker
så hamnar vi i säcken svart
ingenting bräcker
adrenalinet som håller en kvart
sen är det slut
du älskade allt som såg åt dig
när tiden din rann ut
såg du äntligen mig
alldeles för sent
pulver mot dig tog strid
mot ett hjärta klent
vila nu i frid

hon är din älskade nu




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 315 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-07-04 14:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Smärtsamt skaldat gör ont att läsa!
2015-07-15

  Yrre VIP
berör!!
2015-07-06

  Lindha W Gustavsson
Sorg - som du mästerligt satt ord på.
2015-07-05

  Eva Langrath VIP
Smärtsamt vacker skildring
2015-07-04

  Eva Langrath VIP
Smärtsamt vacker skildring
2015-07-04

  Trädskugga
Klassisk tragedi med mycket svärta, gillar!
2015-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling