Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntar på mitt

Jag har fått ro och bäddat med mjuka tankar,
alltid först
Mitt ensama efterkloka hjärta slår sej blodig, det slå för jag ska göra allt bra när det är över.
Jag har bäddat och kanske hjärtat imorgon fått vila..
Om inte så snart, väntar jag
Jag har tålamod, hjärtat stannar alltid längre än nuet
Och verkligheten.
Jag stannar tills känslorna är ikapp.
Svala lakan skyler en naken,
väntande kropp för en helhet med hjärtat och mening.
Allt handlar om tid

(Copyright - © Susanna Bylund)




Fri vers av Racel Rosa
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-04 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa