Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste av ögon

Du har de vackraste av ögon
Din blick är klar
Förförisk
Magiskt
Blå

När du ser på mig
Så går du in i mig
Du ser min själ
Du vet vem jag är

Genom dina ögon
Så speglar jag mig själv
Lusten att leva
Kom tillbaka till mig

Hade nästan glömt vem jag var
Tills den dagen då jag mötte dig

Du såg på mig
Du väckte mig
För du älskar mig

Åh jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av Tessii
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-05 08:31



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbar och igenkännande.
Tack
2015-07-10

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2015-07-05

  Peter Stjerngrim VIP
Det värmer mig inom att få läsa detta flöde ... Det berättar för mig att det finns fler som fått känna den känsla jag själv vill känna inom och som jag kommer att få känna när jag möter den jag söker i mitt liv ...
2015-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Tessii
Tessii