Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns hopp finns liv

Det verkar som livet ibland ger dumheten segar och
rättvisan kall hand.
Men om du är en tvivlare som jag önska och önska igen,
ett verkligt ljus en vacker dag.

För att träd ska bära sin frukt
måste grenarna växa
Likt tårar bär kådan sin fukt
Och livet kan ge oss läxa

Men belöning får vi nog
Genom mänskligt mod
Och styrkan från erfarenheter
då vi var som svagast


(Copyright - © Susanna Bylund)




Fri vers av Racel Rosa
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-05 18:19



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Ja det är dumheten som föder all ondska i världen men vi måste tro på ljusets seger.
Erfarenhet från att kunna bemästra svårigheter i lvet gör oss starkare.
2015-07-24

    Lars J
Fin dikt och som rimnörd måste jag applådera mittenversen mest :-)

2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa