Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där din axel blir till hals

Du är så fin och jag tycker om att vara med dig. Jättemycket. Vi kan skratta åt allt och prata hur länge som helst.
Där din axel blir till hals, där vill jag stanna.




Fri vers av enklarader
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-06 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enklarader
enklarader