Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är

 

Finns men syns inte

hörs inte

jag ser er

hör er

det känns bra.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-06 23:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Liksom i en nisch bakom en gardin,
i skymundan är det tryggt.
2015-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP