Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
As-salatu khayrun min-a-naum (Bön är bättre än sömn)


Müslimen

När jag
var barn
och mamma
bad mig äta
müsli
var jag rädd 
för att bli
müslim.

Nu som vuxen
har jag
upptäckt
att jag
omedvetet
och
allt oftare
lägger
halalslaktat
kött
på grillen

kanske
är det
därför
jag
impulsivt
vaknar
04.00
på morgonen
trots 
semestertider

öppnar mitt
sovrumsfönster
och utför 
nån form
av

böneutrop.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-08 09:24



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Alla kan vi närma oss saker och ting.
Utan rädsla, bara det är frivilligt!!
Fyndigt.Bra skrivet!!
2015-07-14

    ej medlem längre
Trodde du bara pratade i sömnen :)
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP