Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SvartKärlek

Det är Dig jag tittar efter.
Dig jag drömmer om.
Dig jag saknar.
Dig jag vill ha.
Dig jag gråter över.
Dig jag jag älskar.


Men det är Hon du tittar efter.
Hon du drömmer om.
Hon du saknar.
Hon du vill ha.
Hon du skrattar med.
Hon du älskar.





Fri vers av EllenF
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-04-18 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllenF
EllenF