Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
går i sömnen


Somnilent

Somnilent, går i dvala
vill inte riktigt vakna
går i sömnen och
drömmer mig bort
det är dag, vakna, vakna




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-08 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa