Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=ew2lRcU-iwI&index=1&list=LLMFVUhK-p8Vug7MY7n0PaNQ


Broder Daniel - Shoreline (översättning)


Em G D
Ändå sen jag var sex sju år
C G D
Har min inre himmel inte varit blå
Em G D
Hela mitt liv har jag väntat på
C G D
Något som ska bestå
Em G D
Du tappar din hunger du tappar din tro
C G D
Förvirringen växer ingen sinnesro

C G D
Åh denna stad
G D Em
Du dödar med väldig fart
C G D
Åh denna stad
G D Em
Du dödar med väldig fart

Em G D C G D x2

Em G D
Jag är inte barnet som jag en gång var
C G D
försvunnen för alltid i minnets hav

Em G D
Alla ögon blir till svarta hål
C G D
När sorgen prövar vad vi tål

Am C D

G Em
Tillsammmans D
Vad betyder det
Am
Vad betyder tillsammans

C D

G Em
Vi är skugga
D
Vi är skugga
Am
Vi är skuggornas skugga
C D Em

Em G D C G D x3

Em G D
Ensam går jag på gatans kant
C G D
Håller en sten som om den var en hand
Em G D
Fabrik och kontor ni är alltid där
C G D
Undra om någon vet var jag är
Am C D

G Em
Tillsammmans D
Vad betyder det
Am
Vad betyder tillsammans

C D

G Em
Tillsammmans D
Vad betyder det
Am
Vad betyder tillsammans

C D

G Em
Jag har inget
D
jag har inget
Am
Jag har ingenting

C D

G Em D Am C D

G Em
Jag har aldrig
D
sett nån som lever
Am
Aldrig sett nån som lever

C D G




Övriga genrer (Översättning) av barfotafantomen
Läst 2237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-10 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen