Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konturen av en kentaur


Det gör ont,
bakom mig,
snett ovanför,
bakom mig till vänster,
ett par decimeter ovanför
min vänstra hjässlob.

Konturen av en kentaur,
inte bakom mig,
utan som en del av mig,
min axlar tillhör figuren,
bakom mig.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 237 gånger
Publicerad 2019-02-06 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen