Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förfluten framtid


min förflutna framtid ligger bakom mig
likt ett spår av smulor

jag har försökt att gå tillbaka
men småfåglar på vintern
behöver också äta

jag har försökt att tala svalans språk
men svalor äter inte bröd
och de flyger alltför snabbt

jag mötte göken
som sa att smulor är för flyttfåglar
som inte rår sitt eget bo

kanske anade jag
att det skulle bli så här

att ingenting någonsin
kan bli annorlunda.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-08 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen