Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går i dig


Jag går i dig,
du är i mig.

Jag lyssnar,
du omger.

Jag ser,
du träder fram.

Jag känner,
du drabbar.

Jag tänker,
du skapar plats.

Jag andas,

du vilar.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-08 14:58



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar text. Ett möte med vårt innersta jag. Så väl beskrivet.
2018-11-11

  AiA Maria den fria
I mig-ett möte med själen. Tack!

I dig?
2018-11-11

    April Stark
Får en känsla av att detta är en rätt osund relation? Som att den ena liksom är i underläge
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen