Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vita rockar och svarta kappor


männen i de vita rockarna
säger att jag ser saker
som egentligen inte finns

männen i de svarta kapporna
säger att jag inte ser saker
som egentligen finns.




Fri vers av barfotafantomen
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-04 21:38



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Tolkar dikten som en text som behandlar frågan Vem ska man lita på vad är sant och falskt Obs min egen tolkning våra egna sanningars Hur sanna är dom egentligen? funderingar kring tro och vetande
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

barfotafantomen
barfotafantomen