Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet vore väldigt trist om vi var försäkrade mot alla "fall" eller hade visdom av att lyckas balansera och stå kvar ..


knyta sina skor

- ursäkta ! men du borde kanske
Knyta dina skor?
/någon är uppmärksam/

- Det är lätt att snubbla på skosnörena,
/någon vill väl/

Tittar ner på mina något slitna skor

- Tack för din omtanke, men jag väljer att avstå
din uppmaning.
/möts av förvåning/

Hur spännande är det annars med
ensamma promenader ?


(Copyright - © Susanna Bylund)




Fri vers av Racel Rosa
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-10 15:08



Bookmark and Share


  Concrete
Känner mig ensam när jag läser...
Kanske borde gå ut och gå med oknutna skosnören...? ;)
Bra text.
2015-07-30

  Valter Örn VIP
Ett kreativt sätt att få kontakt och uppmärksamhet vilket vi alla behöver.
2015-07-24

  Ronny Berk
en text som föder flera tankar; omtanke men även ensamhet ...
2015-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa