Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag har kvar från dej är saknad






Fri vers av Racel Rosa
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-13 21:12



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Att det är tomt behöver inte innebära att saknaden ger sig till känna och har ett innehåll.
2015-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa