Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek saknad


När du gått



När du gått minns jag
dina varma blickar
ditt ostyriga hår
dina välformade öron
din mörka röst
dina mjuka läppar
dina saltsmakande tårar
din trygga famn
din väldoftande kropp
halsgropens mjuka hud
dina smekande händer
Minnet av mig följer dig
vaggas i dig
för varje steg du tar
Bort

När du kommer tillbaka finns jag här
med bultande hjärta
med strålande ögon
med rodnande kinder
och med mitt lyckliga skratt
Minns mig
Här




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-18 22:31



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
En härlig kärleksförklaring som känns äkta och texten är verkligen rinnande att läsa.
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors