Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den ljuva ignoransen


vi bara sprang
som om vi var
unga och hopplösa
och utan blod under skorna
utan blod på skjortärmen
vi sprang som om
vi hade våra hjärtan hela
våra samveten rena
och våra hjärnor fyllda med

luft




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-07-12 02:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel