Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Idag ska jag bara 'vara' och njuta

Idag är det min egen dag ,
ska njuta utav sol och värme så som aldrig förr.

Ta med min lektyr och mig själv till en
fantastisk värld av lyriska skepnader som ger
mig en kick av rofyllhet och livsenergi.

Drömmer mig bort från alla 'måsten' som
vi själva skapat.
Stänger av alla 'pling' från olika håll,
njuter av tystnaden som omger mig.

Sjunker ner i en dvala som får mitt
inre rum att lägga sig som en kokong
där ingen kommer in.

Detta ska jag ge mig själv då och då,
för att påminna mig att det är en bra energi
som alstrar och flödar åt rätt håll.

Med denna vill jag skänka er
min glädje och harmoni.
Skrika ut min kärlek som blomstrar
till er !!
Varma kramar till er alla!










Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-07-12 08:00



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Gillar dina texter som ger kraft och energi - tusen tack för ditt skrivande.
2015-07-15

  Palett
Så skönt och härligt med egen tid, så fint du skriver om detta !
2015-07-15

  Hanna Mari Wallin
Härligt Njut av varje given stund :)

En text som din blir man glad utav, Tack.
2015-07-15

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...man behöver ta hand om sej själv också...skönt att läsa...
2015-07-13

  Marita Ohlquist VIP
Alla behöver vi egentid för att samla tankarna och ladda batterierna!
Kram.
2015-07-13

  aol
Sitter här i min solstol med en pina colada i min hand och njuter med dej i din dikt,
2015-07-12

  louisegirl
Så skönt att man tar sig en dag och bara är och laddar batteriet <3
Kram!
2015-07-12

  Ronny Berk
inte så bara att vara !
2015-07-12

  Ronny Berk
inte så bara att vara !
2015-07-12
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP