Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lät regn falla

 

 

nätters mörker
blev aldrig ljus

drömda dagar
var bara
drömda
dagar

jag försökte stoppa
regnet
från att falla

lät mig
ledas vilse

jag ville följa
det röda ljuset
lyssnade
efter dina
andetag

efter
ett tecken

allt jag kunde höra
var vinden
som drog fram

den viskande
att livet hade
funnits
här
hela tiden
i skuggors ljus

jag föll med regnet

kände marken
det våta gräset
mot min kropp
mot mitt ansikte

jag lät regn falla

lät det skölja bort
allt
det som jag inte
längre orkade bära

för att få se
nätters mörker
bli till ljus

 

för att kunna resa mig
igen

 

P.G 20150712




Fri vers av Peter G VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-07-12 09:32



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Inspirerande och stark text detta!
2016-03-24

    Marica Dahl
En väldigt snyggt formulerad och klingande rytmisk text. Detta är riktigt bra poesi!!
2016-01-10

  Carl Mikael Fäldt
Peter!

Varför kan du inte finnas lite mer här på Poeter.se?

Du behövs nämligen som inspirationskälla-vitamin och vitaliserande faktor-hos oss!

Dessutom är just denna text ytterligare ett bevis!
2015-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Från mörker till ljus!
Förmedlar stor befrielse!
2015-07-26

  Carl Mikael Fäldt
Jag läser dina texter nu, fattar att jag missat en del äkta poesi!
2015-07-23

  Magica VIP
Fint! :) Gillar särskilt " jag föll med regnet"
2015-07-14

  walborg
Väldigt fin beskrivning
2015-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP