Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

00.00 - 00.15


00.00

Det är min tid
Nu
Nu är den här
Nu


Tankestorm
helt enkelt
vända kappan
helt enkelt

Träden däremot
rör sig följer
helt enkelt

Regn på plåttak
låter länge sen
som barn

alla mår bra i det mättade
gröna

det sista jag hörde av dig
- Fan, skit -

Trappan vit
Katten svart

00.15




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-13 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP