Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas

Jag hoppas att Gud förlåter oss alla,
jag hoppas att han förlåter oss för att vi felar
och jag hoppas att han förlåter oss för att vi
dömmer andra människor när de felar.
- F




Övriga genrer av Fatty
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-13 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fatty
Fatty