Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling!


Älskade, lilla du.

Älskade, lilla du
du värmer hela mitt hjärta
när jag ser på dig, du har väckt en
sådan kämparglöd jag aldrig trodde
fanns inom mig.

Älskade, lilla du
du har förändrat mig
om hela världen sviker dig
så har du alltid mig.

Jag vill att du ska få hela världen
att solen alltid ska värma mot din hud
att du ska stolt gå här på jorden
för att du är just du.

Älskade, lilla du
du betyder hela världen
för mig, min kärlek kommer
att leva kvar även när jag inte
längre finns hos dig.




Bunden vers (Rim) av Fatty
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-03 14:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så vacker text från en så fagersam gudinna, i vårans allas minne, sinne samt hjärta.
2022-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Fatty
Fatty