Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranden

Jag har kvar samma dröm
som jag nu länge har haft

att ligga på en vit strand
med ljusblått vatten och

en flaska vin vid sidan om
njuta där i ensamheten
utan att störas av allting
annat runtom

Det känns skrämmande
att tänka på att ligga där
ensam men å andra sidan
så är jag trots allt ändå, alltid
ensam.




Fri vers (Fri form) av Fatty
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-04 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fatty
Fatty