Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara..

Jag skiter i om du är trasig eller hel,
om du skrattar eller aldrig ler,
jag vill bara älska dig för den du e.




Fri vers (Fri form) av Fatty
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-20 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fatty
Fatty