Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt

Jag gick så långt
kämpade hårt
för det som vi nu, idag
kallar för vårt

Är det verkligen rätt, att kämpa
så mycket, lida så mycket?

Det gör fortfarande ont
vägen hit har gjort ont
så ont att jag ibland glömmer av
att njuta av det som vi nu, idag
kallar för vårt.




Fri vers (Fri form) av Fatty
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-05 06:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fatty
Fatty