Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gratis

Av alla saker som jag sett
Av alla platser som jag varit
Har jag insett att ett brustet
hjärta är det enda som du
får gratis.




Fri vers (Fri form) av Fatty
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-09 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fatty
Fatty