Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är

Jag är stark
även om jag
inte alltid inser det

Jag är vacker
även om jag
ibland glömmer det

Jag är smart
även om jag
ibland tvivlar på det

Jag är värdig
även om jag
inte alltid ser det.




Fri vers (Fri form) av Fatty
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-25 03:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Så sant Du är!
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Fatty
Fatty