Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden frukt

Du har ditt
Och
Jag har mitt

Ge fan i att se på mig sådär




Fri vers av Niz
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-13 19:33



Bookmark and Share


  Maggi
åh känns igen!
2015-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz