Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Människan är en underlig varelse.
Hela våran värld kan krossas flera gånger om.
Otänkbara, oförlåtlig, oförtjänade men främst oförglömliga saker delas ut som presenter, dödliga presenter.
Mardrömmar vi inte kan vakna upp ifrån.

Men ändå..
kan vi sitta vid ett bord och spela yatzy och skratta som om inget hade hänt.




Fri vers av Niz
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-27 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz