Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland finns det inget varför.

Jag kan bli arg när jag tänker på
Varför jag föddes in i ett hat

Jag kan börja gråta när jag tänker på
Varför jag aldrig blev älskad av min mor

Jag kan förbanna mig själv när jag tänker på
Varför jag ser min största fiende i mat

Jag kan hata mitt liv när jag tänker på
Varför jag blev sviken av löften ni svor

Jag kan ledsna och avskärma mig när jag tänker på
Allt och alla jag försummat och låtit dö ut

Jag kan bli förtvivlad när jag tänker på
Varför jag låter mig själv tyna bort

Jag kan bli förlamad när jag tänker på
Varför jag inte hittar en väg ut

Jag kan bli allting av alla känslor när jag tänker på
Varför jag blev en sjuk sort.




Bunden vers (Rim) av Niz
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-28 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz