Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord... läs de utan värdering - känslan finns mellan raden... gömt bakom orden... eller så är det bara jag


Från det andra till det ena

Undrar vad jag är nu då

från fingertoppar till
andetag
och susning i öronen
som fick mig att tappa minnet för en stund

Från att jag inte visste
till att jag visste inte

och allt under blev bart och jag
levde i det hela

det var jag och det var du
och det fanns ingen tid
och klockorna slutade ticka

och hjärtan tog ett paus
för att sedan skutta fram

och jag som var både sam och tack
och det var sedan och du var allt

Fattar du...
för det är nu
som jag är som klaraste...

typ




Fri vers (Fri form) av BlåhäXa
Läst 496 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-13 21:37



Bookmark and Share


  Trädskugga
Tacksam text om den helt vanliga dyslexin, att stavelserna byter plats, kombineras om, och kan få helt nya betydelser, slumpens val. :)
2015-07-16

  Lars Hedlin
Verkligen nära starkt och bra :) kram
2015-07-14

  Den lilla tänkande
Riktigt sjukt bra!
Älskar ditt sätt att skriva, den var
konstig. vacker och underhållande på
samma gång! :D
Ett kul sätt att dela på ord.
2015-07-13
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa