Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuska ljuga funkar inte alls

så otroligt tråkigt

när man inte vet hur man ska tänka

så att allt blir lite lite bättre

 

när kattlådan ständigt

luktar kiss vad man än gör

 

när det regnar och regnar

som om allt ska ösas bort

 

hur ska man då kunna minnas

sånt som man glömt

 

när lite lite likör förstör

hela hjärnans tankeförmåga

och det bara blir surrigt

i skallen på ett tungt sätt

 

nej då vill man bara bara

vända blad och få se

en ljus kvittrande sida

full av hopp och kärlek

om man så får vänta

till nästa liv att kliva på




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-15 09:17



Bookmark and Share


  aol
Så starkt berörande vännen, önskar dej allt gott,
2015-07-15

  Peter Stjerngrim VIP
Detta flöde liksom dina tidigare når fram och berör så som bara du gör ...
Önskar dig en fortsatt fin sommar
och att du tar vara på varje stund av relativ friskhet du får!
2015-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP