Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt såld

Såg dig på stranden idag
Herregud vilken känsla det gav

Blev så paff, helt sjukt matt
Sådana som du trodde jag inte fanns

Du såg på mig och jag tittade bort
Vågar inte visa inte ens kisa
För om du såg så skulle du förstå
Jag är helt såld
Tappat allt förstånd

Måste bara ha dig
Ta med dig hem
Kidnappa dig
Gömma dig i min cykelkorg
Låsa in dig i min borg

Du sprang ut i vattnet
Med ryggen mot mig
Så härligt trygg
Nästan lite stygg

Du har en galen sida
Som jag bara måste ha
En lust till livet som jag saknar idag

Du väcker glädje inom mig
Måste bara fånga dig
Kan den andra kvinnan bara släppa dig
Bara en sekund så kan du bli min

Men jag vet att man inte får ta
Det som någon annan redan har
Får cykla hem och googla om dig
Köpa en egen hem till mig

Kanske man kan fråga vilken ras
För en sådan vovve ska jag ha
Åh kela med var dag





Fri vers (Fri form) av Tessii
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-15 09:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Helt underbart härligt! Gillas starkt :) kram
2015-07-16

  stig wikman
OJ .
Vilken luring .
Trodde du sett ett
muskelknippe till
man på stranden , hm .

KRAMÅAPPLÅD.
2015-07-15

  mare VIP
Denna var bra
en sådan vovve
vill jag ha! ;))
2015-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Tessii
Tessii