Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidsljus



Det började regna en stund, så jag slog på teven. Medan det regnade så tittade jag på ett program som handlade om kärnavfall. Sen när det slutade att regna utanför, så tog programmet slut och så sken solen igen.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 280 gånger
Publicerad 2017-05-23 22:57



Bookmark and Share


  jimmy johansson
Teven ösregnar, stunden skiner över blindtextens våta konturer.
Stearinmörker.

2017-05-25

    ej medlem längre
Som ett litet filmklipp ur livet.
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg