Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är som en tub Kalles kaviar (ibland får du kämpa med öppningen)


Lovefood

Livets salt
Kyssens sötma
Attitydstark
och stundom skarp
Karaktärsvag
illaluktande om inte förtärd
vid rätta ögonblicket!










Fri vers (Fri form) av Ada P VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-15 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ada P
Ada P VIP