Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Dilemma

Allt går runt runt i huvudet ,
vill inte vara med längre.

Skrik och skrän på hög nivå,
jag som bara ville ha lugn i min vrå.

Ge mig sinnesro och låt mig 'bara vara',
annars exploderar jag i tusen bitar.

Sätter mig på balkongen och blundar ,
genast påkallar mig detta oljud nedanför.

Har ni någonsin upplevt något sådant ,
att allt inom er rasar samman.
Nu stänger jag av , vill inte mera . .

Måste få vila från alla händer som drar
och sliter i dig.
Kommer tillbaka när orosmolnen
skingrat sig.

Fyll mig med ren luft så jag kan
andas på nytt.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-16 08:29



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Bara sååå bra, känner igen allt!
2015-07-19

  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen...man vill stänga av allt som är runtomkring...berörande skrivet...
2015-07-18

  louisegirl
Känns igen så väl...
Man bara vill stänga av allt <3
Fint förmedlat vännen
2015-07-16
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP