Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ISOLERING ENSAMHETEN



När kommer nästa avstängning
Mörker läggning neddragen
rullgardin

svettiga sängkläders vridna obehag
inte bäddat på en vecka

Vrider och vänder på sig vill inte
se solljuset

Runt 12,00 all medicin intaget
kan lägga sig igen utan mat i magen

Tankarna rullar svetten rinner nedför
benen totalt tom i magen
hon tänker olika sätt att ta
livet av sig

Fortfarande i sängen kl 19,00 tittar hon på klockan
nu dröjer det 2,5 timme innan mat intagen

kl 21,30 får hon äta en snabbuppvärmd snabbmat
idag lövtunnbiff och potatis kroketter och kryddsmör
några ynka bönor och cocktailtomater

kl 22,30 all medicin intages sömntabletter
den viktiga stesoliden och lyrican
sen drar hon täcket över sig
äntligen får hon sova
slippa smärtan för ett halvt
dygn framöver om det vill sig

God natt världen
jag är inte död
lever fortfarande

Mobilen avstängt ljud
vill inte höra signalerna
läser bara sms meddelanden
jag finns jag är inte helt ensam
vilket jag trott människor vill
ha med mig att göra

Jag är saknad men det hjälper inte min
själsliga smärta
allt är svart




Fri vers av Fånga dagen
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-07-16 12:13



Bookmark and Share


  Ronny Berk
läser och begrundar, ja !
2015-07-16

  Ronny Berk
läser och begrundar, ja !
2015-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen