Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Giftkrukan tömmer sig aldrig på egen hand. Tillåt dig växa.


Autokastrering

Tillsluten tillit
till ingen nytta
tillintetgjord
under explosiv monolog
vars svärta haglar vilt
blottar din påsamlade ilska

Var du exploderar
undgår jag piskan

Du förebrår din nästa
för allt ont du lagrat

Du sveper slagen
som lågor mot kött

Må orden flagna
och likt askan
Med vindarna fara

Undvik gödsla giftig rabatt

Ditt självförakt
din sekatör
kärleken förgör
kapar stjälkarna längs marken

Hur länge kan barnet inom dig kvävas?




Fri vers (Fri form) av Ada P VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-17 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ada P
Ada P VIP