Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En snurrig sång (ett utkast)

Jag springer runt omkring
och hastar hit och dit.
Jag vinner ingenting
för varje lott är nit.
Jag saknar visst kompass
och måste bli exakt.
Jag är osynkad jazz
som saknar ton och takt.

Jag skriver en roman
men utan handling alls.
Jag saknar mål och plan
och snor runt i gycklarvals.
Jag rimmar som besatt
men inga ord blir rätt.
Jag är som schack och matt
på varje möjligt sätt.

Jag nynnar på en sång
men melodin är skral.
Jag söker dagen lång
i nåt som mal och mal.
Jag söker väl poäng
med trams och udda rim,
så följer min refräng
men utan stöd från Stim.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 430 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-17 14:22



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Du får mig att le mitt i mörka natten. Just så känns det när man är på jakt efter poängen! Och hur gick det sen....?
2015-11-09

  Lena Renman
Trägen vinner ;-)
2015-07-25

  Kaptenlöjtnant
snyggt
2015-07-18

  Marja-Liisa Koski VIP
Kämpa på! Det ger resultat.
Kram!
ML
2015-07-18

    Jane S VIP
Jobbig känsla det där. Snuttifierade aktiviteter med brist på jord.

2015-07-18

  walborg
Roligt
2015-07-17

    ej medlem längre
"its a long way to the top".
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L