Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppvaknandet...


Rialtobron

Utanför
mitt fönster
i sommarhuset
möter
himmel
hav
i någon slags
symmetrisk
perfektion
och just livet
blir så
underbart
levande
när man
sovit på
grå kall
betong
bland
sorg
smärta
och hopplöshet
i över 10 år
och nu
sover
i en varm
säng.


Dofter
känslor
smaker
ALLT
vaknar
till liv

igen.



Skärvor
från mitt
tidigare
liv
bildar nu
vacker mosaik
av mina
nyfödda
sinnen.

För nu
ska jag
bygga
broar
som aldrig förr

och en alldeles
speciell bro

ska

få namnet

Rialtobron.





Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-17 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP