Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nr 30


ockran
rinner ur din mun

krutrök
är din förunderliga andedräkt

tungan
har fastnat i sina jävligaste bokstäver

läpparna
formar tyst din längtan efter kärleksförmågan

radion
du lyssnar till ger mig min svartsjukaste berusning

alfabetet
är vår första och enda kontakt till allt innan vi måste dö

när
jag älskar dig som mest skulle jag nöja mig med att bli nr 30




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 1030 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-18 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP