Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du ska bli ödmjuk och älska alla såsom dig själv!


Allt upprepar sig men i ny förpackning


Svenska Hollywood fruar
i lyx och överflöd med sina
strider för att överglänsa
varandra och hålla ställningarna.

Krigsskådeplatser från
mellan östern med våld
och övergrepp.

Utmärglade barn med stora
tomma ögon som tittar på
Dig genom Tv-rutan.

Politiker som flyger i
egna jetplan härs och tvärs
för att prata om fred och
demokrati.....!?

Adel, präster, borgare och bönder....

Bönderna brukade jorden
Borgarna förvaltade den
Prästerna tuktade och höll ordning
Adeln flöt ovanpå och parasiterade...

Samma krig och rangordning fortsätter
i vår tid men med nya skådespelare...

De sju dödssynderna i vår tid......

1.Bioetiska övergrepp, som födelsekontroll
2.Moraliskt tveksamma experiment som stamcellsforskning
3.Drogmissbruk
4.Att delta i miljöförstöring
5.Att bidra till att öka klyftorna mellan rika och fattiga
6.Överdådig förmögenhet
7.Skapande av fattigdom

Himmel och helvete sida vid sida!






Övriga genrer av WyS VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-19 10:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det onda och det goda jämsides. En väl beskriven realitet.
2015-07-21

  louisegirl
Mycket bra skrivet, av verkligheten idag "Tack"
2015-07-20

  Lars Hedlin
JA allt går i vågor som kommer och går!
2015-07-19

    ej medlem längre
Tack för denna.
2015-07-19

  Marja-Liisa Koski VIP
Människan är sig lik trots att hon har haft flera tusen år på sig att komma ifrån sitt barbariska beteende!
Kram!
ML
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP