Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döden har många olika ansikten men en sak är säker... Vi blir påverkade när den kliver in i våran skyddad värld..


Döden klev in

Döden klev in i rummet, smygandes men med ett starkt närvaro som frös det varma flödet av blodet i mina ådror.
Barmhärtigeslöst ändrades riktningen för en vacker solig sommarkväll - som om ovädret hade dragit över fast - än strålade solen trots att fågelsången hade tystnat.
Jag minns ytan på stolen där jag satt - jag kan även känna igen hur nackhåren reste sig en aning, men jag minns inte några tårar...
Tiden kröp istället av att rusa fram.
Ljuden blev ett sorlande mummel och min hjärna kunde knappt begripa vad som sades...

Och jag undrar - hur död blir man när döden kliver in i rummen?




Fri vers (Fri form) av BlåhäXa
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-20 10:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört med en innerligt och stark känsla!
2015-07-21

    Lars J
Starkt!
2015-07-20
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa