Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför kunde du inte tycka om mig lika mycket som jag tycker om dig


Jag hatar mig jag hatar dig



Jag är inte kvar där jag var
Jag har rest mig,
gått vidare
Men jag borde förstått det tidigare
Att
Vi är inte såna
Som i slutet får varann




Fri vers av enklarader
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-21 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enklarader
enklarader