Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skamlig av beundran

Nöjde mej med så lite
Var upprymd av att få vara skuggan i din glans

Fick andas liv
Jag fanns !!

Idag finns bara skammen
Jag var inget annat för dej än en löjlig efterhängsen svans


(Copyright - © Susanna Bylund)




Fri vers av Racel Rosa
Läst 257 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-07-22 01:27



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Något att tänka på för många av dagens unga tjejer...
2015-07-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
aj då

som gudinna bör du lysa
som gudinna bör du vandra

främst
2015-07-23

  Lars Hedlin
Berör
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa