Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kompis - En av mina målningar


Bekantskap med en mygga

En ovanligt trygg natt


Inga tankar skrämde mej
att bli till något skrämmande

Ingen tyst ensamhet
Som brukar få mej stum

Dessa evigt vakna timmar
Som brukar göra mej till något
Vansinnigt
Omänskligt

Inatt fick jag sällskap av en
lika sömnlös

En något mindre varelse
men ett liv

Min vän inatt
Likt mej
En vampyr


(Copyright - © Susanna Bylund)















Fri vers av Racel Rosa
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-07-22 05:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar din text :)
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Racel Rosa
Racel Rosa