Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan någon annans minne förstöra din dag - eller var den redan förstört innan den börjades?


Istappar och heta vattendroppar

Bilder
känslor
minnen...
vems minnen?

Hoppar upp
och lämnar avtryck

leende
tårar
smärta
vems känslor?

Trycks ner
och tystas med ett shhhh...

rätt eller
fel
diskussion
av - vems sanning?

Jag blir hängandes i luften
avskuren från istappar
och heta vattendroppar

längtar till intet
dit andras förflutet inte når mig




Fri vers (Fri form) av BlåhäXa
Läst 320 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-22 10:00



Bookmark and Share


  Trädskugga
Insiktsfullt om livets (medvetandeprocess), "free falling", skirt och bra språk! :)
2015-07-24

  Lars Hedlin
Starkt nära och bra!
2015-07-22
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa